Woensdag t/m Zondag
12:00 - 14:00
17:30 – 22:00
Maandag & Dinsdag
Gesloten
Voor maki wordt rijst en een laagje andere ingrediënten op een velletje zeewier gelegd. Het geheel wordt stijf opgerold, en van de cilinder die zo ontstaat worden plakjes gesneden.
KAPPA MAKI Komkommer |
€6.50 |
AVOCADO MAKI |
€7.50 |
SALMONSKIN MAKI Knapperige zalmvel |
€9.90 |
SAKE MAKI Zalm |
€9.00 |
TEKKA MAKI Tonijn |
€10.20 |
SPICY SALMON MAKI Pittige zalm |
€13.80 |
SPICY TUNA MAKI |
€10.80 |
SAKE AVOCADO MAKI Zalm en avocado |
€11.20 |
TUNA AVOCADO MAKI Tonijn en avocado |
€12.20 |
UNAGI MAKI Paling |
€14.80 |
CALIFORNIA MAKI Kingkrab, avocado, komkommer, viseitjes en mayonaise |
€18.50 |
TEMPURA EBI MAKI |
€18.50 |
EBI FURAI MAKI Gefrituurde garnalen kimchi mayonaise |
€18.50 |
SOFTSHELL CRAB MAKI Gefrituurde krab, viseitjes, krulsla en komkommer |
€21.50 |
GYU MAKI Beef, avocado, rucola, knoflook en truffeldressing |
€21.50 |
GOLDEN DIAMOND MAKI Foie gras, truffelolie, rucola, avocado |
€28.50 |
Voor maki wordt rijst en een laagje andere ingrediënten op een velletje zeewier gelegd. Het geheel wordt stijf opgerold, en van de cilinder die zo ontstaat worden plakjes gesneden